Fr  -  En  -  Es
  Welkom
  Kamers
  Prijslijst
  Arrangementen
  Fotogalerij
  Alora en omgeving
  Activiteiten
  Huurwagen
  Routebeschrijving
  Contact
  Links 


Je hebt de keuze tussen vijf ruime en verschillende gastenverblijven, een tweepersoonskamer op de eerste verdieping met douche, een suite op het gelijkvloers met bad op pootjes, twee studio´s en een appartement met 2 slaapkamers, allen voorzien van een aparte badkamer, airco & verwarming.

 Slaapkamers

ð De suite (kamer beneden), heeft een mooie badkamer versierd met Sevillaanse tegeltjes en een bad op pootjes. In het grote bed (1m80/2m) is het zalig wegdromen. Voor het slapengaan kan je in de twee comfortabele salonzetels met staanlamp genieten van een boek of strip uit onze bibliotheek.

ð De mooie tweepersoonskamer boven op de eerste verdieping heeft een badkamer met douche en toilet. Aan het schrijftafeltje kunnen de ervaringen van de dag worden neergepend.


 Studio's

ð Twee ruime studio's hebben elk een badkamer met douche en toilet, keukenhoek (ijskast, gasbekken, koffiezet, waterkoker, broodrooster, bestek, potten en pannen, ...) met tafel en 4 stoelen en zithoek/salon. Buiten is er telkens een ruim privé-terras met tafel en stoelen.


 Appartement

ð Het ruime appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en de andere met drie eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet, keukenhoek (ijskast, kookplaat, koffiezet, waterkoker, broodrooster, bestek, potten en pannen, ...) met vijf zitplaatsen en zithoek/salon. Vanuit het appartement heb je een prachtig uitzicht op de vallei en het witte dorpje Álora.


Wens je een kamer te reserveren of wat meer informatie te ontvangen stuur ons dan een mailtje:yvesencarine@casadomingo.be

Er is genoeg te doen in de provincie Málaga!
Behalve natuurlijk het ontdekken van de stad is de provincie geweldig. Door de nabijheid van de bergen en de zee kun je zeker genieten van een heerlijke vakantie in Casa Domingo. De costa del sol vermaakt iedereen wel!
Málaga heeft zachte winters en warme zomers met weinig neerslag.
Dus wat is er allemaal te doen in de provincie Málaga?
De top bezienswaardigheid is natuurlijk de caminito del rey. Dit spannende pad door de bergen is recentelijk gerenoveerd om het veilig te maken voor iedereen. Durf jij het?
Behalve dat is het ideaal om met een huurauto wat steden te bezoeken. Naast Córdoba, Granada en Sevilla zijn ook Ronda, Nerja en Frigilliana, Marbella en Puerto Bañus de moeite waard naast de mooie stranden !
Je kan mooie grotten bezoeken in de buurt van Nerja. Maar houd je toch van wandelen, dan zit je goed bij Casa Domingo. We hebben heel wat wandelingen uitgeschreven voor onze gasten! Schitterende uitzichten gegarandeerd!!

Privacy Policy | Created by K-web