Fr  -  En  -  Es
  Welkom
  Kamers
  Prijslijst
  Arrangementen
  Fotogalerij
  Alora en omgeving
  Activiteiten
  Huurwagen
  Routebeschrijving
  Contact
  Links 


Je hebt de keuze tussen vijf ruime en verschillende gastenverblijven, een tweepersoonskamer op de eerste verdieping met douche, een suite op het gelijkvloers met bad op pootjes, twee studioīs en een appartement met 2 slaapkamers, allen voorzien van een aparte badkamer, airco & verwarming.

 Slaapkamers

ð De suite (kamer beneden), heeft een mooie badkamer versierd met Sevillaanse tegeltjes en een bad op pootjes. In het grote bed (1m80/2m) is het zalig wegdromen. Voor het slapengaan kan je in de twee comfortabele salonzetels met staanlamp genieten van een boek of strip uit onze bibliotheek.

ð De mooie tweepersoonskamer boven op de eerste verdieping heeft een badkamer met douche en toilet. Aan het schrijftafeltje kunnen de ervaringen van de dag worden neergepend.


 Studio's

ð Twee ruime studio's hebben elk een badkamer met douche en toilet, keukenhoek (ijskast, gasbekken, koffiezet, waterkoker, broodrooster, bestek, potten en pannen, ...) met tafel en 4 stoelen en zithoek/salon. Buiten is er telkens een ruim privť-terras met tafel en stoelen.


 Appartement

ð Het ruime appartement heeft twee slaapkamers, waarvan ťťn met een tweepersoonsbed en de andere met drie eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en toilet, keukenhoek (ijskast, kookplaat, koffiezet, waterkoker, broodrooster, bestek, potten en pannen, ...) met vijf zitplaatsen en zithoek/salon. Vanuit het appartement heb je een prachtig uitzicht op de vallei en het witte dorpje Ńlora.


Wens je een kamer te reserveren of wat meer informatie te ontvangen stuur ons dan een mailtje:yvesencarine@casadomingo.be
Privacy Policy | Created by K-web