Fr  -  En  -  Es
  Welkom
  Kamers
  Prijslijst
  Arrangementen
  Fotogalerij
  Alora en omgeving
  Activiteiten
  Huurwagen
  Routebeschrijving
  Contact
  Links 


Wens je last minute te reserveren, contacteer ons rechtstreeks:

Casa Domingo - CR/MA/00082

Yves & Carine Van den Bossche-Heirman
Arroyo Cansino 4A
29500 Álora – Málaga
Spanje

Tel: 0034 95 21 19 744
Gsm: 0034 650 134 700

Wens je een kamer te reserveren of wat meer informatie te ontvangen stuur ons dan een mailtje:yvesencarine@casadomingo.be

Je kan ons ook last minute bereiken via heel wat andere kanalen, neem maar even een kijkje !


Blog:
www.bedenbreakfastcasadomingo.blogspot.com
Facebook:
www.facebook.com/BedandBreakfastCasaDomingo
Twitter:
www.twitter.com/BenBCasaDomingo
YouTube:
www.youtube.com/user/BenBCasaDomingo
Pinterest:
http://pinterest.com/benbcasadomingo/pins/
Google+:
http://gplus.to/BedenBreakfastCasaDomingo
Linkedin:
http://es.linkedin.com/in/vandenbosscheyves/

Alle dagen zondag in Andalusië.


Domingo betekent zondag, een rustdag, en dat is wat Yves en Carine beogen met Casa Domingo, een plaats waar men ongedwongen en in alle rust kan genieten van een schitterend panorama in een exotische tuin.

Eind maart 2007 hebben ze dan ook hun leuke huis in het Meuleken te Boekhoute/Oost-Vlaanderen vaarwel gezegd en zijn beiden begonnen aan hun nieuwe, grote avontuur in het zuiden van Spanje.

Reizen zit bij Yves en Carine in hun bloed en ze hebben dan ook al een heel stuk van de wereld gezien, hij als reisgids, zij als financieel verantwoordelijke in verschillende verkoopseenheden van Volvo. Daarbij hebben ze hun ogen goed de kost gegeven en weten ze als geen ander hoe ze het voor hun gasten zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Hun liefde voor het binnenland van Spanje en Andalusië stamt uit de periode dat beiden in Madrid hebben gewoond.

Hoewel ze al een tiental jaar droomden van het openen van een Bed & Breakfast in Andalusië, kreeg deze droom pas echt vaste vorm toen Carine wegens gezondheidsredenen besloot niet langer internationaal te werken. Hun zoektocht bracht hen in contact met Casa Domingo en ze waren dan ook onmiddellijk verloren toen ze deze parel zagen liggen in de vallei van de zon tussen de citrusboomgaarden met het prachtige uitzicht op de verschillende bergketens.

Dit te kunnen delen met andere reizigers is voor hen een voorrecht en een plezier dat ze niet meer willen missen. De zon schijnt hier praktisch het ganse jaar door en door zijn ligging op een halfuurtje van Málaga, het vliegveld en Marbella maar ook op rijafstand van Antequera (0,5 uur), Ronda (1 uur), Granada (1,5 uur), Códoba (1,5 uur) én Sevilla (2,15 uur) is er voor ieder wat wils. Zowel de kust met zijn vertier als het binnenland met zijn culturele pareltjes liggen ideaal voor een daguitstap. Daarnaast geven zij ook nog tips voor het ontdekken van vrij onbekende witte bergdorpjes in de omgeving als enige, door Belgen vertegenwoordigde, toeristische dienst van de streek !

Maar ook de sportieveling wordt niet vergeten want de streek leent zich uitstekend voor wandelaars en fietsers en op het domein zelf kan men ook gebruik maken van het zwembad en het tennisplein. Yves heeft trouwens als reisgids meerdere trekkings in het buitenland begeleid en heeft dan ook al tientallen wandelingen uitgestippeld, ook voor de meer geoefende wandelaar (o.a. in de Sierra de las Nieves, El Chorro, El Torcal, …).

Een extra aanbod aan activiteiten, zoals het organiseren van paardentochten en jeepsafari’s, het rijden met mountainbike, motor of quad, schilderen of pottenbakken, walvisspotten, bergbeklimmen of deltavliegen zijn nog enkele van de vele mogelijkheden die van deze reis een overgetelijke ervaring kunnen maken.

 

Privacy Policy | Created by K-web